Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

SAPPHIRE anunta o versiune RADEON cu 8GB

09 Februarie 2015



În urma succesului înregistrat de modelul Vapor-X R9 280X 8GB, SAPPHIRE Technology a anunțat o nouă versiune cu 8GB ce beneficiază de cooler-ul exclusiv SAPPHIRE Tri-X, clock-uri îmbunătățite și dual BIOS, modelul fiind disponibil la un preț mai redus.


SAPPHIRE R9 290X Tri-X 8GB este bazată pe arhitectura internă GCN (graphics core next) de la AMD cu 2816 unități de procesare stream și un engine îmbunătățit de până la 1020Mhz. Este echipată cu 8GB de memorie GDDR5 pe o magistrală de 512 bit, iar acum prezintă overclocking din fabrică la 1375 MHz (5.5GHz efectivi) oferind o lățime de bandă mai largă față de modelele precedente. Asamblată pe un pcb original SAPPHIRE, layout-ul este cuprins din 6 faze de alimentare cu până la 240 wati (40 wati per fază) pentru perfomanțe maxime. Doi conectori cu 8 pini asigură energia necesară sistemului (până la 375 wati inclusiv interfața PCI-express).

R9 290X utilizează interfața PCI-Express 3.0 și suportă configurații AMD CrossFire native fără a fi nevoie de bridge. În afară de sistemul de răcire și performanțele superioare, SAPPHIRE a implementat în același timp un sistem DUAL BIOS pe modelele Tri-X, cu un switch de iluminare LED, ce asigură buna funcționare a plăcilor atât în sisteme cu implementări UEFI cât și BIOS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite