Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Generatia 9 a BitDefender – premiata si certificata in intreaga lume

28 Aprilie 2006



Peste 41 de milioane utilizatori din intreaga lume se protejeaza cu BitDefender 9 impotriva pericolelor Internetului. Numarul celor care aleg BitDefender creste pentru ca noile generatii raspund cerintelor celor care le folosesc. De asemenea, specialistii de la revistele de IT internationale recomanda solutiile BitDefender datorita rezultatelor exceptionale la testele realizate si certificarilor primite.
box3D-internet_security#B9B
Premiul PC World USA


Cei 5.2 milioane de cititori ai celei mai cunoscute reviste de IT din America, PC World, au putut citi in martie rezultatele testului comparativ facut pentru a afla care este cel mai bun antivirus din lume. Produsul romanesc a fost ales “Best Buy”, surclasand 9 dintre cele mai renumite solutii de securitate din intreaga lume, printre care Symantec, Kaspersky, F-Secure, McAfee, Panda s.a. BitDefender a primit cele mai bune punctaje atat pentru caracteristicile tehnice cat si pentru cel mai bun raport calitate-pret. Concluzia specialistilor PC World: ”BitDefender 9 Standard este usor de folosit si eficient in detectia programelor periculoase; ca rezultat, merita distinctia PC World Best Buy in topul celor mai bune produse anivirus.” Calitatile prin care s-a impus au fost timpul foarte scurt de raspuns la noile amenintari, capacitatea de dezinfectie, usurinta in utilizare, suportul tehnic si eficienta detectiei proactive a potentialelor programe periculoase.


Premiul CHIP


Pentru al patrulea an consecutiv, cititorii liderului revistelor romanesti de IT, CHIP, au ales BitDefender Professional Plus drept produsul anului 2005. Peste 2000 de pasionati de IT au votat pentru a alege cele mai bune produse IT&C, iar BitDefender a fost preferat unora dintre produsele software renumite prezente pe piata romaneasca.


“Votul reprezinta alegerea cititorilor revistei CHIP, iar faptul ca a castigat un produs romanesc nu face decat sa ne bucure. Voturile pasionatilor de IT confirma rezultatele deosebite obtinute de BitDefender in toata lumea”, a declarat Catalina Lazar, Editorial Manager, CHIP Computer&Communications.


Certificarea Check-Mark


In trimestrul 1 al anului 2006 prestigiosul West Coast Labs a certificat BitDefender 9 Internet Security pentru tehnologiile antivirus, antispyware si firewall dezvoltate. Concluzia West Coast Labs: „BitDefender 9 Internet Security s-a dovedit a fi un produs de performanta in timpul testelor. Desi se adreseaza utilizatorului final, permite unui utilizator avansat sa adapteze regulile traficului de Internet nevoilor sale. Cel care foloseste BitDefender este recompensat prin calitatile solutiei, iar nivelul optiunilor, in ceea ce priveste traficul, permite utilizatorului sa detina complet controlul asupra datelor care intra si ies din computer.” Numai doua produse din toata lumea detin certificarea Check Mark Firewall, iar BitDefender 9 Internet Security este unul dintre ele.


PC Advisor


In numarul din februarie 2006 PC Advisor din Anglia a testat BitDefender 9 Professional Plus. Verdictul: „dat fiind faptul ca este foarte usor de instalat si configurat – si nu va cere prea multe informatii de la utilizator – este un pachet de securitate excelent, care merita cu prisosinta o medalie de aur.” Ben Camm-Jones


Pentru mai multe informatii despre solutiile de securitate BitDefender vizitati www.bitdefender.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite