Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard anunta o noua oportunitate pentru start-up-urile din Europa

09 Februarie 2015



MasterCard invita start-up-urile inovatoare din toata Europa sa se inscrie la urmatoarea editie a programului Start Path Europe. Acesta isi propune sa ofere companiilor aflate la inceput de drum sustinerea si expertiza necesare pentru a face fata provocarilor mediului de afaceri si pentru a-si dezvolta operatiunile.


Programul Start Path Europe se desfasoara pe parcursul a 12 luni, oferind start-up-urilor asistenta personalizata pentru a-si solutiona problemele prioritare specifice. Start-up-urile participante vor fi indrumate de un grup global de experti MasterCard, vor fi prezentate partenerilor MasterCard pentru a analiza oportunitatile comune de dezvoltare si vor invata cum pot profita de solutiile actuale MasterCard.


Prima promotie a programului Start Path Europe, in 2014, a reunit companii din peste 30 de tari: Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin si Storee.


Pana la opt companii din toata Europa vor fi selectionate sa participe la programul de 12 luni, care se va desfasura atat virtual, cat si la sediul companiei, si va fi lansat in aprilie 2015. Start Path se adreseaza companiilor care lucreaza in domeniul comercial. Detaliile complete de eligibilitate, precum si formularul de inscriere online sunt disponibile la www.f6s.com/mastercardstartpath. Termenul limita de depunere a inscrierilor este 19 februarie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite