Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

F64 alege Coinzone pentru platile cu Bitcoin

09 Februarie 2015



F64, magazin specializat in comercializarea de produse foto-video, integreaza platforma Coinzone pentru plata cu Bitcoin.
Odata cu adaugarea noii modalitati de plata, clientii F64 pot cumpara cu Bitcoin orice produs isi doresc din oferta magazinului online.


„Prin implementarea metodei de plata cu Bitcoin, F64 isi intareste pozitia fruntasa prin atragerea de noi clienti si oferirea unui confort suplimentar pentru achizitiile online. Unele dintre cele mai mari companii din lume au adoptat deja plata cu Bitcoin, iar in Romania, F64 Studio este un promotor al acestui curent. Ne asteptam ca in viitorul apropiat tot mai multi comercianti sa implementeze Coinzone, o platforma moderna si usor de utilizat”, declara Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Cu o pagina de plata disponibila in 11 limbi, Coinzone se integreaza rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. De asemenea, cu solutia Coinzone utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou sau de pe mobil, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite