Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza camera foto NX500

09 Februarie 2015



Samsung Electronics a lansat noua cameră foto NX500. Conexiunile Bluetooth și Wi-Fi le oferă utilizatorilor o experiență wireless avansată, precum și posibilitatea de a surprinde cu ușurință momentele importante și de a le împărtăși cu ceilalți.
Datorită senzorului BSI APS-C de 28 MP, NX500 poate capta imagini perfecte, chiar și in situații de luminozitate redusă. De asemenea, camera foto are funcții de înregistrare video 4K și UHD, folosind senzorul BSI APS-C, acesta oferind mai multă flexibilitate în realizarea înregistrărilor video.


Codecul HEVC integrat eficientizează stocarea fișierelor video comprimând fișierele mari la jumătate din forma inițială, fără însă a compromite calitatea imaginii. În plus, fotografiile făcute cu modul Interval Capture pot fi convertite cu ușurință în fișiere video time-lapse la calitate UHD direct în camera foto, fără a fi nevoie de transferarea imaginilor pe un PC.

Prin senzorul inovator de 28 MP și sistemul hibrid AF, utilizatorii pot surprinde chiar și momentele rapide, focalizarea și declanșarea realizându-se imediat.
NX500 oferă conexiuni wireless prin Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Prin transferul rapid de date și funcția Bluetooth, utilizatorii pot trimite imagini mari și fișiere video pe smartphone-uri și tablete.
Camera foto Samsung NX500 va fi disponibilă începând cu luna martie 2015, în culorile negru, alb și maro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite