Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Campanie de promovare a platilor cu cardul in sectorul 5

09 Februarie 2015Primăria Sectorului 5, prin Direcţia Impozite şi Taxe Locale (DITL), cu sprijinul Visa Europe, desfășoară în perioada 1 februarie – 31 martie 2015 campania de promovare a plății taxelor și impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.


Contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul Visa pe www.ghiseul.ro în perioada 1 februarie - 31 martie sunt înscrişi automat în tragerile la sorți lunare pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii constând într-o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T235.
Pentru a-şi ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 5 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DITL Sector 5 din Str. Sebastian nr. 23, P-ţa Mihail Kogălniceanu nr.8 şi P-ţa Naţiunilor Unite nr.3-5.
Totodată, mesajul de informare despre campania de promovare a plăţilor taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro va rula pe ecranele disponibile în trei staţii de metrou din Sectorul 5 – Eroii Revoluţiei, Eroilor şi Izvor.


„Am lansat campania de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro din dorinţa de a-i sprijini pe contribuabilii Sectorului 5 să îşi achite obligaţiile fiscale simplu şi comod, fără costuri suplimentare. Venim astfel în întâmpinarea contribuabililor, după ce am observat în anii trecuţi un interes crescut al acestora faţă de utilizarea cardului pentru plata taxelor şi impozitelor locale. Totodată, acest mijloc modern eficientizează sistemul de colectare a obligaţiilor fiscale în mediul public, astfel încât toate părţile implicate beneficiază de avantajele plăţii cu cardul pe ghiseul.ro”, a declarat Adrian Costin Popescu, Director General Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 5.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite