Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Telekom introduce in oferta noul Samsung Galaxy Grand Prime

09 Februarie 2015



Telekom Romania Mobile Communications anunţă că a introdus în oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premieră pe piaţa operatorilor de telefonie mobilă din România. Samsung Galaxy Grand Prime este un smartphone multimedia dedicat publicului tânăr şi mai ales amatorilor de selfie-uri.


Cu o grosime de numai 8,6 mm, terminalul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezoluţie de 540 x 960 qHD, ideal pentru jocuri, internet sau clipuri video. De asemenea, memoria internă de 8 GB şi procesorul Quad Core de 1,2 GHz permit o navigare lină şi o experienţă multitasking superioară.
Telefonul este dotat cu două camere: una principală, de 8 MP, şi una frontală care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezoluţie de 5 MP şi permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade. Această caracteristică face din Samsung Galaxy Grand Prime telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a surprinde cadre mai largi, alături de mai mulţi prieteni.

Samsung Galaxy Grand Prime este dotat cu Bluetooth 4.0 şi sistem de operare Android KitKat 4.4. Bateria asigură o autonomie de utilizare de până la 17 ore de convorbire.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite