Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung lanseaza un nou copiator

09 Februarie 2015



Samsung lansează noul copiator MultiXpress 7 (MX7), care le permite business-urilor să își îmbunătățească modul de lucru.
Copiatorul MX7 este foarte rapid și este singurul produs de tip A3 de pe piață echipat cu procesor Quadcore. În plus, MX7 dispune de o interfață inteligentă care le permite utilizatorilor să vizualizeze și să editeze documente din imprimantă, înainte de a le imprima.
Timpul de imprimare a primei pagini dintr-un document monocromatic este de 3 secunde, iar cel al unei pagini în mai multe culori de 4,5 secunde.


Modelul MX7 reduce considerabil timpul de scanare printr-o tehnologie care permite scanarea într-un minut a 120 de imagini și până la 240 de imagini față-verso.
Modelul MX7 este dezvoltat pentru a se potrivi mediului aglomerat de lucru, având o capacitate de imprimare de 300.000 de pagini pe lună. Copiatorul funcționează cu tonere mari, care le oferă utilizatorilor până la 30.000 de pagini color sau 45.000 de pagini alb-negru. Printre caracteristicile care contribuie la reducerea timpului și a costurilor se numără și un capsator integrat, acesta putând capsa 60 de pagini de hârtie sau o broșură de 80 de pagini.
MX7 va fi disponibil pe piețele din Europa și SUA în luna mai.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite