Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Samsung KNOX integrează Cisco AnyConnect 4.0

09 Februarie 2015



KNOX, platforma Android dezvoltată de Samsung a integrat Cisco AnyConnect 4.0, pentru a oferi o conexiune sigură și uşor de folosit.

„Suntem foarte încântați să le oferim utilizatorilor noștri standarde superioare în materie de securitate mobilă, prin unirea inovatoarei platforme Android, Samsung KNOX, cu AnyConnect, o soluție care oferă tehnologie VPN pentru companii. Utilizatorii vor beneficia de acces securizat și eficient la aplicațiile și datele lor, fără ca acestea să fie puse în pericol”, a declarat Dr. Injong Rhee, Vicepreședintele Enterprise Business, Departamentul IT & MobileCommunications, Samsung Electronics.

Cererea pentru soluții de securitate pentru device-uri mobile este într-o continuă creștere pe fondul sporirii numărului de companii ce permit folosirea device-urilor mobile și a contextului social foarte schimbător. Companiile doresc să beneficieze de avantajele mobilității, însă fără a-și pune în pericol securitatea datelor. AnyConnect pentru Samsung KNOX le oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un control al securității sporit, dar și de flexibilitatea accesului la resursele interne prin intermediul serviciilor VPN. Acest lucru minimizează riscul ca aplicațiile neautorizate să compromită rețelele și datele confidențiale ale companiilor.
AnyConnect 4.0 pentru Samsung KNOX poate fi descărcată de pe Google Play Store.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite