Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Primaria Sectorului 3 deruleaza campania de promovare a platii taxelor şi impozitelor locale online

09 Februarie 2015



Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală Impozite și Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, derulează în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2015 cea de-a patra ediţie a campaniei de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale pe ghiseul.ro, continuând astfel iniţiativele demarate în 2013.


În cadrul campaniei din acest an, contribuabilii care îşi plătesc obligaţiile fiscale pe ghiseul.ro cu cardul Visa până la data de 31 martie sunt înscrişi automat în tragerile la sorţi lunare pentru câştigarea uneia dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab 4 T235.
Totodată, locaţii speciale pentru distribuirea datelor de acces pentru ghiseul.ro au fost deschise în Bucureşti Mall şi Auchan Titan. În plus, în intervalul 14:00 - 20:00, contribuabilii din Sectorul 3 pot efectua la aceste locaţii şi plăţi de taxe şi impozite locale cu cardul, pe baza actului de identitate.


Primăria Sectorului 3 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitele prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2012, iar interesul contribuabililor faţă de această opţiune de plată a crescut de la an la an. Astfel, contribuabilii din Sectorul 3 au realizat deja în luna ianuarie 2015 aproximativ 4.200 de plăţi cu cardul pe ghiseul.ro, în valoare de peste 950.000 lei.

În prezent, ghiseul.ro oferă tuturor contribuabililor care şi-au ridicat datele de acces (utilizator şi parolă), dar pe care nu le mai deţin din diverse motive, posibilitatea de a le regenera direct pe platformă pe baza CNP-ului şi adresei de email pe care au furnizat-o iniţial.
Peste 35.000 de persoane din Sectorul 3, reprezentând aproximativ 17% dintre toţi contribuabilii sectorului, şi-au ridicat deja datele de acces pentru ghiseul.ro şi îşi pot verifica astfel obligaţiile fiscale, pe care le pot plăti parţial sau integral cu cardul, pe platformă, fără niciun cost suplimentar. Mai mult, numărul contribuabililor din Sectorul 3 care au efectuat plăţi pe ghiseul.ro a crescut în 2014 de 3,2 ori, la aproximativ 11.500 de persoane. Totodată, aceeaşi dinamică a fost înregistrată şi de valoarea plăţilor, care a depăşit anul trecut pragul de 3 milioane lei.
Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL Sector 3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite