Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza imprimanta PIXMA MX495

10 Februarie 2015



Canon anunta o actualizare a gamei de imprimante PIXMA, prin lansarea modelului PIXMA MX495. Creată pentru biroul de acasă, această imprimantă înlocuiește modelulMX395 și pune la dispoziție o întreagă gamă de funcții de conectare, de la Wi-Fi la asistență pentru PIXMA Cloud Link de la Canon, toate acestea fiind oferite de un echipament compact multifuncțional inkjet.
MX495 este un echipament multifuncțional care oferă imprimare, copiere, scanare și transmitere prin fax, beneficiind de conectare încorporată de tip Wi-Fi și Cloud.


Funcția integrată Wi-Fi permite partajarea imprimantei MX495 între mai multe calculatoare, laptopuri și dispozitive wireless de acasă sau de la birou, fie că utilizatorii doresc să imprime documente, materiale în format PDF, e-mail-uri sau prezentări pentru serviciu.

Imprimanta MX495 se conectează cu PIXMA Cloud link de la Canon, care permite imprimarea de documente și imagini din servicii de cloud precum GoogleDrive, Dropbox, Facebook și OneDrive, direct din imprimantă. O altă facilitate este aceea că utilizatorii pot scana materiale în format JPEG și PDF și le pot salva direct în conturi de cloud sau pe dispozitive inteligente cu ajutorul aplicației PIXMA Printing Solutions sau pot scana și trimite documente de lucru importante prin e-mail, sub formă de atașamente. Imprimanta MX495 este compatibilă cu Modul Punct de Acces, care permite telefoanelor inteligente și tabletelor să fie conectate la imprimantă fără a fi necesară conectarea la Internet.
Modelul PIXMA MX495 va fi disponibil în Europa începând cu luna martie 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite