Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

IBM anunta solutii analitice bazate pe platforme cloud

10 Februarie 2015IBM anunta lansarea unei noi platforme de solutii analitice avand la baza platforma cloud pentru companiile din energie si utilitati, dezvoltata cu scopul de a imbunatati procesul de luare a deciziilor peste tot in ecosistemul energetic. Noua solutie ajuta la inlaturarea barierelor financiare pentru implementarea solutiei in departamentele de generare, transmitere si distributie de energie.


„Companiile de Energie si Utilitati sunt provocate sa distribuie in mod continuu energie fiabila, sustenabila si la un pret convenabil pe o piata competitiva aflata in ascensiune. Acest lucru pune o presiune enorma pe industrie, iar aceasta presiune poate fi depasita prin perspective flexibile, scalabile si rezultate din analiza datelor pentru a moderniza reteaua de utilitati si imbunatatirea generarii de energie”, a mentionat Dorian Camil Hodorogea, Business Analytics and Optimization Presales IBM Software Group.


Solutiile analitice ale bunurilor integrate includ perspective pentru facilitarea mentenantei predictive, masurarea starii bunurilor si evaluarea riscului si a consecintelor in timp real. Poate afisa toate informatiile despre un bun intr-un singur loc, inclusiv istoria datelor, evidenta mentenantei si conditiile de operare a datelor pentru a imbunatati planificarea, construirea, operatiunile si mentenanta utilizand atat date open source cat si date care au drept de proprietate. Noua platforma poate fi utilizata pentru a ajuta utilitatile sa faca tranzitia de la traditionalul management de bunuri avand la baza costul timpului – unde reparatiile retelei sunt facute conform programului indiferent de cat de mult timp va mai putea fi folosit un asset – la o fiabilitate mult mai informata – bazata pe o abordare conform careia reparatiile sunt facute numai atunci cand chiar este necesar.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite