Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta extinde parteneriatul cu ABBYY

10 Februarie 2015Konica Minolta anunță extinderea parteneriatului cu ABBYY, lider în furnizarea de soluții de conversie a documentelor, captură de date și tehnologii și servicii lingvistice. În 2015, echipamentele multifuncționale Konica Minolta vor fi oferite împreună cu ABBYY FineReader 12 Professional.


Konica Minolta și ABBYY au încheiat parteneriatul pentru furnizarea în România a soluției software ABBYY FineReader Professional Edition împreună cu 30 de modele de echipamente multifuncționale Konica Minolta la finalul anului 2013, pe o perioadă de un an. Pe parcursul colaborării cu ABBYY, Konica Minolta a înregistrat vânzări de peste 1.000 de echipamente dotate cu programul ABBYY FineReader OCR, multifuncționale care se transformă astfel din echipamente dedicate strict activităților de imprimare, copiere și scanare în soluții integrate pentru conversia în format digital a documentelor pe hârtie.


Rezultatele pozitive obținute de ambele companii prin acest parteneriat și interesul ridicat al utilizatorilor de echipamente multifuncționale pentru sistemele de recunoaștere a informațiilor au condus la extinderea parteneriatului.
In 2015, toate echipamentele multifunctionale bizhub color si alb-negru A3 de la Konica Minolta vor fi oferite companiilor din România împreună cu cea mai nouă versiune a aplicației ABBYY OCR, FineReader 12 Professional. Aceasta permite utilizatorilor să lucreze eficient cu documentele tipărite, să convertească rapid fișierele scanate sau primite pe fax în format digital editabil sau în PDF, să le salveze în arhive digitale cu posibilități de căutare și să lucreze ușor cu zona de conținut. Konica Minolta rămâne în continuare singurul producător de echipamente de printare care are o colaborare oficială OEM cu ABBYY în România. Ca rezultat, utilizatorii de echipamente multifuncționale A3 Konica Minolta vor avea acces atât la aplicația ABBYY FineReader, lider de piață în domeniul său, cât și la suport tehnic complet de la ABBYY.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite