Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Reteaua Vodafone certificata drept „cea mai buna din Romania”

11 Februarie 2015



Compania germana P3 Communications a derulat anul trecut o serie de teste independente asupra retelelor de telecomunicatii din Romania. Testele, care au durat o luna de zile, au fost extrem de complexe si au implicat evaluarea a peste 14.000 de apeluri voce, 400 GB trafic de date in 15 orase mari si peste 8200 km de drumuri nationale. In urma analizelor, reteau Vodafone Romania a primit 449 de puncte din 500 si a fost certificata drept cea mai buna din Romania, atat pe voce cat si pe date. Prin comparatie cu alti operatori europeni, Vodafone Romania ocupa locul 3 in top 15 fiind de departe cel mai bun operator din Europa Centrala si de Est. Rezultatele sunt urmarea investiiilor masive facute de Vodafone in ultimul an in reteau 4G si 4G+ dar si a unei planificari de durata si a unei echipe tehnice care nu are rival in regiune, au declarat reprezentatii companiei in cadrul unei conferinte de presa. Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizata companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei. Noul certificat este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.

Strategia noastra este de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea din Romania si acest certificat furnizat de catre un auditor independent ne confirma eforturile continue si demonstreaza avansul Vodafone la nivelul intregii piete. Inca de la lansarea Supernet™ 4G, am observat ca traficul de date creste constant, in timp ce expansiunea continua a retelei 4G a determinat o crestere substantiala atat a consumului de date 4G, cat si a numarului de utilizatori 4G”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania. In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii Vodafone Romania se bucura acum de cea mai buna experienta de voce si date, in retelele 2G, 3G si 4G. Compania a declarat si un traficul de date crescut cu 60% din septembrie anul trecut, care reprezinta unul dintre factorii esentiali ai cresterii veniturilor in 2014. O alta sursa de crestere pentru Vodafone este adoptia in masa a telefoanelor mobile inteligente, proces care duce la cresterea valorii medii a abonamentelor printr-un numar mai mare de servicii consumate de utilizatori. In acest context, traficul 4G a crescut de peste patru ori in ultimul an, iar viteza s-a dublat atat la download cat si la upload. Oficialii Vodafone au mai declarat ca o tendinta majora a momentului este partajarea informatiilor, ceea ce face ca upload-ul sa devina un aspect important in calitatea serviciului, reteaua Vodafone oferind performant e mult peste competitie conform masuratorilor Ookla Speedtest. Operatorul acorda o atentie deosebita retelei 4G, care in mod curent are 100% acoperire in 41 de judete si 18 dintre cele mai importante statiuni montane.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi , ,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la miha_michelle2002@yahoo.com
16 Februarie 2015, 09:53:51