Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

4PSA a lansat VoipNow Mobile pentru iOS

11 Februarie 2015



4PSA a lansat VoipNow Mobile, aplicația iOS ce le permite furnizorilor de servicii să ofere rapid și fără alte costuri soluții business PBX și comunicații unificate. Platforma VoipNow dezvoltată de 4PSA și folosită de peste 10.000 de furnizori de servicii din întreaga lume oferă soluții avansate de telefonie, video, instant messaging, mobilitate și call center. "IDC estimează că până la sfârșitul anului, forța de muncă mobilă va totaliza 1,3 miliarde de oameni, adică aproximativ 37,2% din forța de muncă globală. În acest context, cu ajutorul aplicației VoipNow Mobile, partenerii noștri vor putea oferi clienților servicii de telefonie business avansate și sigure. Aplicația poate înlocui complet telefoanele IP dedicate care cresc costurile de întreținere pentru furnizorii de servicii și departamentele IT din companii. În plus, utilizatorii se vor bucura de o experiență îmbunătățită, folosind propriul telefon mobil", a afirmat Bogdan Cârstoiu, CEO 4PSA. VoipNow Mobile reduce drastic costurile de instalare, întreținere și monitorizare.
Utilizatorii finali pot instala și configura VoipNow Mobile în mai puțin de trei minute, fără niciun ajutor sau documentație tehnică. Aplicația se integrează perfect în ecosistemul dispozitivului mobil, nu generează un consum de baterie semnificativ, iar criptarea garantează integritatea și confidențialitatea apelurilor. "Apelurile efectuate prin VoipNow Mobile nu se întrerup în cazul în care telefonul mobil comută între diverse rețele mobile, atâta timp cât există conectivitate de date. Mai mult, utilizatorii pot primi și iniția apeluri de o calitate foarte bună chiar și în rețelele mobile de tip 2.5G", a adăugat Bogdan Cârstoiu.
4PSA a creat VoipNow Mobile pentru a simplifica procesele de BYOD (Bring your own device). Deși angajații pot intra în rețeaua de comunicare privată a companiei folosind propriul telefon mobil, procesul este foarte simplu și fără compromisuri de securitate sau privind ușurința folosirii. Furnizorii de servicii înscriși în programul Service Provider pot oferi imediat VoipNow Mobile în infrastructura proprie, iar utilizatorii finali pot descărca aplicația gratuită din Apple Store.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite