Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Star Storage isi mareste echipa

17 Februarie 2015



Star Storage, furnizor român de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, își propune mărirea echipei de profesioniști IT în vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piețe externe, precum și de continuare a investițiilor în extinderea și consolidarea portofoliului de servicii cloud și produse software proprii.
Pe parcursul anului în curs, Star Storage va angaja profesioniști pe diverse specializări cu scopul de a contribui activ la creșterea prezenței pe piețele externe și la consolidarea poziției pe piața din România, previzionând deschiderea a peste 30 de posturi până la finalul anului. Printre cele deschise în prezent se numără cele pentru: International Business Development Manager, Solution Sales Manager, Account Manager, Solution Sales Consultant, Java Developer, Solution Architect, Application Consultant, Application Developer, posturi deschise atât pentru sediul central din București, cât și pentru punctele de lucru din Craiova și Chișinău.
În plus, Star Storage intenționează ca începând din luna martie a acestui an să desfășoare un program de internship, care va avea ca obiectiv pregătirea a peste 20 de studenți în cadrul unor departamente tehnice și non-tehnice ale companiei.
„Având în vedere evoluția companiei de până acum și succesul înregistrat pe plan internațional, obiectivele noastre cheie pentru următorii ani sunt acelea de a avea în echipă profesioniști dornici de a face performanță în domeniul lor de activitate la nivel global. Ne bucurăm deja de succesul înregistrat pe plan internațional, vindem produse proprii pe patru continente (SUA, Europa, Asia și Africa), dar suntem doar la început de drum și pentru asta avem nevoie de persoane deschise și pregătite pentru a face față acestor provocări. Ne-am propus să continuăm să investim în persoane care cred în identitatea Star Storage, care au principii aliniate cu valorile companiei, dar și cunoștințe și abilități profesionale excepționale. În general căutăm să identificăm specialiști, precum și persoane talentate cu aspirații înalte și orientate spre inovație și care cred în România și în capacitatea companiilor românești de a cuceri lumea. Credem în România și în potențialul tinerilor români și de aceea ne dorim să avem cât mai mulți în echipa noastră. În luna martie a acestui an vom lansa un program de internship care va avea ca obiectiv încurajarea și sprijinirea studenților prin oferirea oportunității de a învăța de la specialiști, de a lua contact cu cele mai noi tehnologii și de a se dezvolta în mediul real de afaceri”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.