Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Amadeus și Worldpay anunță colaborarea pentru extinderea serviciilor de plăți īn industria de turism

20 Februarie 2015



Amadeus și Worldpay (lider global în procesarea de plăți, managementul riscurilor și plăți alternative) au anunțat în cadrul evenimentului anual Airline & Travel Payments Summit (ATPS) un acord global pentru a integra serviciile extinse de plăți ale Worldpay cu Platforma de Plăți Amadeus (Amadeus Payment Platform - APP). Clienții Amadeus, fie ei agenții de turism sau operatori, vor fi capabili să îmbunătățească experiențele de călătorie ale turiștilor lor, oferindu-le alternative de plată considerabil mai extinse. Ei pot accepta acum plăți în mai multe țări și în mai multe valute, prin intermediul serviciilor de plăți de clasă mondială ale Worldpay. Întrucât operațiunile de autorizare a plăților sunt integrate în fluxul de ticketing și de vânzare, Platforma de Plăți Amadeus (APP) poate asigura astfel un proces de plată rapid și simplu pentru toți utilizatorii săi. Mai mult decât atât, informațiile consolidate despre tranzacții facilitează reconcilierea plăților.

Platforma de Plăți Amadeus (APP) furnizează, de asemenea, funcționalități adaptate nevoilor clienților săi, oferind un mediu securizat de realizare a plăților atât pentru călători, cât și pentru furnizorii de servicii de turism. O singură conexiune la APP oferă acces la o multitudine de opțiuni de plată, fluidizând procesul de efectuare a plăților, deoarece elimină necesitatea de a integra furnizori adiționali de servicii de plăți.

Celia Pereiro, Head of Travel Payments la Amadeus a comentat: "Suntem încântați de parteneriatul cu unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăți din Europa. Worldpay ne va ajuta să răspundem nevoilor de servicii de plăți ale clienților noștri din întreaga lume, prin simplificarea acestor tranzacții. Cu poziția noastră unică la intersecția dintre călătorii și plăți, suntem încrezători că tot mai mulți furnizori de servicii de turism vor recunoaște valoarea Platformei de Plăți Amadeus (APP), pe măsură ce vor descoperi o gamă tot mai vastă de alternative de plată." De asemenea, Amadeus și Worldpay cooperează pentru a optimiza procesele de plăți, îmbunătățind experiența utilizatorilor și nivelul de acceptare a tranzacțiilor.
"Industria de turism este globală prin natura sa, iar furnizorii de turism ar trebui să aibă opțiunile de plată cele mai eficiente pentru a-și atinge scopurile la nivel global", a declarat Kevin Dallas, Chief Product & Marketing Officer, eCommerce la Worldpay. "Piețele emergente reprezintă o oportunitate de dezvoltare foarte mare pentru Amadeus. Suntem încântați să colaborăm pentru a oferi procese de plată îmbunătățite clienților Amadeus, care îi vor ajuta pe aceștia să se extindă. Portofoliul nostru de plăți include suportul pentru peste 120 de valute, ceea ce înseamnă că orice client al Amadeus poate accepta plățile din partea consumatorilor de oriunde din lume, în moneda lor locală. Prin acest parteneriat cu Amadeus, dorim să devenim un punct de sprijin puternic pentru industria de turism ".



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite