Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Total Technologies, singurul partener Platinium din Romania pentru Honeywell

20 Februarie 2015La finalul anului 2014, Total Technologies anunta finalizarea integrarii companiei Intermec in cadrul Honeywell si oficializarea parteneriatului cu noua corporatie.Datorita profesionalismului si dedicarii cu care a tratat acest parteneriat inca de la inceput, prin preluarea Intermec, Honeywell a acordat toata increderea si sutinerea, mentinand nivelul Platinum pentru parteneriatul cu Total Technologies.

In semn de recunostiinta si apreciere pentru statutul acordat, Total Technologies va asigura in continuare cel mai bun suport si promite sa fie alaturi de toate companiile si partenerii, care vor avea nevoie de ajutor in alegerea celor mai bune solutii si echipamente pe care sa se poata baza, avand in spate cele mai noi si bune tehnologii din partea Honeywell.

Astfel, Total Technologies a ramas singurul partener din Romania, care are statutul de partener Platinum, si care poate oferi clientilor suport la cel mai inalt nivel atat in procesul de pre-sales si vanzare cat si post-sales prin servicii de mentenanta si service pentru echipamentele recomandate.

Despre Total Technologies

Total Technologies este o companie IT cu o experientă de peste 20 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID si Vocollect in aplicatii de colectare si prelucrare automata a datelor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Perfil Tudor
Am un aspirator Platinium model nr. PVC-16X (Cyborg de 1600 W). Nu gasesc filtru (este de tip hepa). Unde ma sfatuiti sa caut? Va multumesc!
22 Aprilie 2015, 12:12:23