Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SoftOne isi creste portofoliul de clienti ERP in Cloud

25 Februarie 2015



SoftOne România, furnizor de servicii ERP și Cloud, a anunțat încheierea a trei noi contracte pentru implementarea soluției Cloud ERP, cu Kronlift, Electro-Flux și Axa Service, care vor putea să își gestioneze mai eficient activitățile, oricând și de oriunde, urmând să își îmbunătățească productivitatea cu aproximativ 35%.
Soluția premiată și recunoscută la nivel internațional Soft1 Cloud ERP este optimizată în totalitate pentru operarea în Cloud și este implementată cu suportul partenerilor locali din portofoliul SoftOne. Companiile vor avea acces rapid la funcționalități specifice pentru gestionarea eficientă a unui număr mare de clienți, a politicilor comerciale și a întregii game de produse și servicii.
Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, cele trei companii vor beneficia de flexibilitate (pot alege funcționalitățile dorite),costuri reduse(plătesc pentru ce și cât folosesc),implementare rapidă,securitate și mobilitate(soluția poate fi accesată de oriunde și de pe orice dispozitiv).
Soft1 Cloud ERP folosește cele mai avansate servicii de tipData Center ale Microsoft, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platformaWindows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate.
Cu prețuri începând de la 50 euro/lună, Soft1 Cloud ERP este disponibil în regim de abonament și nu necesită investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau hardware. În abonament sunt incluse atât accesul la aplicație, cât și serviciile de suport online și versiuni noi.
"Soft1 Cloud ERP automatizează procesele prin plasarea lor într-un format util, care este standardizat și comun pentru întreaga organizație, ajutând totodată întreprinderile să crească exponențial. Această soluție asigură o eficiență sporită și presupune o investiție financiară redusă. Serviciile sunt implementate rapid, iar sistemul poate fi utilizat într-o perioadă de timp mult mai scurtă față de durata unei instalări tradiționale. Kronlift, Electro-Flux și Axa Service vor avea acum posibilitatea să își gestioneze activitatea de aproximativ patru ori mai repede decât înainte, prin unificarea tuturor proceselor de business pe o singură platformă. Suntem bucuroși să le avem în portofoliul nostru", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.
Kronlift este o companie de top care modernizează, fabrică și întreține ascensoare dedicate transportului de persoane și mărfuri.
Electro-Flux este localizată în Craiova și activează în distribuția de instalații termice, sanitare, gaze, accesorii pentru baie și produse electrice.
Axa Service are o experiență bogată în instalarea, fabricarea și repararea ancorajelor pentru macarale turn, poduri mobile și alte structuri.
Soft1 ERP este singura soluție de business din România, care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și care poate fi 100% personalizată. Soluția contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, printr-o interfață utilizator intuitivă, navigare facilă, funcționalități multiple, rapoarte operaționale și de analiză BI. SoftOne Technologies are peste 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociați și peste 12.500 de instalări.