Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung oferă capabilitati avansate de securitate mobila prin solutia Good for Samsung KNOX

25 Februarie 2015



Samsung Electronics și Good Tehnology au lansat soluția Good for Samsung Knox, care le aduce utilizatorilor beneficiile containerului de aplicații Good, precum și cele ale Samsung Knox, platforma de securitate pentru Android. Lansarea Good for Samsung KNOX reprezintă consolidarea parteneriatului dintre Samsung și Good pentru oferirea celor mai bune soluții de securitate mobilă pentru afaceri. Acest parteneriat a fost anunțat, în 2014, la Mobile World Congress.
Good este primul furnizor de enterprise mobility management (EMM) a cărui platformă sigură de tip container și ecosistem de aplicații au fost integrate în platforma de securitate KNOX. Această soluție completă creează cea mai bună soluție de siguranță pentru afacerile și organizațiile guvernamentale care vor să accelereze implementarea sistemului de operare Android, pentru a crește productivitatea dispozitivelor mobile.
„Samsung și Good au înțeles cât de importantă este securitatea mobilă pentru mediul de afaceri și au dezvoltat o soluție completă de securitate mobilă pentru Android, care va înlătura toate grijile organizațiilor odată adoptată,” a declarat Injong Rhee, Executive Vice President, Enterprise Business IT and Mobile Business, Samsung Electronics. „Din colaborarea între Samsung și Good a rezultat cea mai bună soluție de securitate pentru Android, indiferent de modul de folosire a dispozitivelor mobile COPE (Corporate Owned, Personally Enabled) sau BYOD (Bring Your Own Device).”
Soluția Good for Samsung KNOX creează un domeniu sigur în sistemul KNOX, unde se găsesc aplicațiile Good, aplicațiile securizate de Good sau aplicațiile securizate de platforma mobilă Good Dynamics. Good oferă și suport extins pentru suita KNOX MDM API.
„Marile organizații din lume, printre care și toate băncile comerciale din topul Fortune 100 și alte companii de top, lideri în industrie în peste 190 de țări, au încredere în tehnologia Good și o recunosc ca fiind lider în securitate mobilă,” a declarat Christy Wyatt, președinte și CEO Good Technology. „Prin parteneriatul cu Samsung pentru integrarea containerului și a ecosistemului de aplicații în platforma KNOX, oferim o soluție complexă pentru securizarea dispozitivelor Samsung cu Android din mediul afacerilor.”
În prezent, Samsung KNOX este prima platformă de securitate mobilă bazată pe Android care respectă standardele guvernului american și ale Departamentului de Apărare (DoD), precum și alte standarde de securitate a dispozitivelor mobile. Samsung KNOX a primit aprobarea Security Technical Implementation Guide (STIG) de la Agenția pentru Apărarea Sistemelor de Informații din Statele Unite (Defense Information Systems Agency / DISA) pentru a folosi rețele ale DoD în SUA, în mai 2013, și a fost upgradat la STIG versiunea 2 în aprilie 2014. De asemenea, a primit şi alte numeroase certificări, printre care și Common Criteria for Protection Profile for Mobile Device Fundamentals, FIPS și UK CESG Guidance. Good Technology are numeroase acreditări și certificări, printre care ISO 19790, Common Criteria EAL-4+, FIPS 201-1 PIV. Împreună, Good for KNOX și certificările Samsung au obținut un nivel fără precedent de conformitate cu standardele impuse deGuvernul SUA, în segmentul militar și în alte industrii.