Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox Digital Alternatives reduce cantitatea de documente tiparite

25 Februarie 2015



Xerox Digital Alternatives ajuta companiile sa lucreze in mediul digital si sa foloseasca mai putin hartia ca suport pentru diverse documente. Tehnologia vine in sprijinul celor care muncesc intr-un mediu de lucru mobil si le ofera posibilitatea de a realiza operatiuni multiple, printr-o singura aplicatie.
“Sa tiparim mai putin nu inseamna doar un consum redus de hartie, ci o modalitate de lucru eficienta, care creste productivitatea, asigura comunicarea rapida cu clientii si da posibilitatea de a utiliza eficient informatiile”, a spus Mike Feldman, presedinte Large Enterprise Operations, Xerox. “La prima vedere, poate parea iesit din comun ca Xerox incurajeaza reducerea cantitatii de documente tiparite, insa noi facem legatura dintre mediul digital si hartie, ajutand companiile sa inteleaga mai bine cum pot sa protejeze si sa utilizeze informatiile mai inteligent.”
Xerox Digital Alternatives este o tehnologie de suport pentru computere sau dispozitive mobile, care automatizeaza procesele de lucru cu documentele din orice companie mare. Utilizatorii pot cu usurinta sa semneze, modifice, distribuie, salveze sau sa citeasca documentele de pe o singura interfata. Astfel, acestia nu mai trebuie sa imprime sau sa converteasca documente, nici sa le transfere intre diverse programe sau versiuni digitale, toate acestea contribuind la cresterea eficientei.
Interfata, intuitiva si securizata, se poate instala pe calculatoare care utilizeaza Microsoft Windows si pe tabletele Apple iPad. In prezent, locul de munca este mobil, de aceea Xerox Digital Alternatives sincronizeaza automat documentele pe toate dispozitivele utilizate de angajati.
Aceasta analiza a documentelor in timp real ofera companiilor solutii pentru a administra mai bine migratia fluxului de lucru dinspre hartie, spre digital.
Cu ajutorul Xerox Digital Alternatives utilizatorii pot:
lucra cu documentele in conditii de securitate, iar procesele care necesita folosirea hartiei sunt eficientizate
colabora imediat, datorita posibilitatii de partajare
sincroniza automat documentele intre dispozitive
lucra chiar daca nu sunt la birou sau conectati la internet
Instrumente precum Xerox Digital Alternatives sunt foarte importante pentru ca ajuta companiile sa isi valorifice capitalul de informatii, atat pe hartie, cat si in format electronic. Abordarea Xerox privind serviciile de management al documentelor – Managed Print Services (MPS) in trei etape: evaluare si optimizare, securizare si integrare, automatizare si simplificare ajuta clientii sa administreze informatiile mai eficient.