Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

ASUS ZenBook UX305, un ultra-portabil de top premiat pentru design

25 Februarie 2015



ASUS a lansat ZenBook UX305, un portabil puternic și elegant, disponibil pe piața românească. Având o grosime de numai 12,3 mm, este cel mai subțire laptop QHD+ de 13.3 inci din lume. UX305 cântărește doar 1.2Kg și dispune de un ecran IPS anti-reflex, ce oferă detalii uimitoare la rezoluția 3200x1800 pixeli. Motorizat de noile procesoare Intel Core M și beneficiind de SSD-uri rapide de 512GB, UX305 este ultra-portabilul performant căutat de utilizatorii exigenți. Autonomia de până la 10 ore asigură libertatea de acțiune pe parcursul întregii zile.
ZenBook UX305 are un design suplu în formă de pană, construit din aluminiu solid, sia primit premiul Good Design Award 2014 de la Japan Institute of Design Promotion (JDP), fiind inclus în lista Good Design Best 100 - o selecție a produselor evidențiate de juriul de specialitate.
ZenBook UX305 a fost premiat, de asemenea, cu iF Design Award 2015, o distincție recunoscută la nivel mondial ca emblemă a calității produselor ce excelează pe
criterii specifice, inclusiv calitatea designului, gradul de inovație, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. Un juriu independent format din 50 de experți din toată lumea evaluează produsele și selectează câștigătorii.
ZenBook UX305 are o un design sub formă de pană, cu margini rotunjite și confortabile, ce relevă subtil silueta carcasei cu o grosime de 12,3 mm. Tastatura este ergonomică, având un format standard și o dispunere optimizată a tastelor pentru scrierea confortabilă, cu precizie, în orice condiții de iluminare. Touchpadul mărit suportă Smart Gestures pentru controlul intuitiv în Windows 8.1. ZenBook UX305 este motorizat de noile procesoare Intel Core M, până la 8GB de memorie RAM și un SSD ultra-rapid de 512GB, cu interfață SATA 6Gbit/s, de șase ori mai rapide decât hard disk-urile tradiționalel.
Designul ASUS pentru managementul termic avansat înlătură necesitatea unui ventilator, astfel încât UX305 este complet silențios și rămâne rece în orice condiții. Tehnologia ASUS IceCool menține temperatura la un nivel plăcut în zonele de contact, asigurând confortul utilizatorului.
Folosirea unei baterii litiu-polimer și a componentelor eficiente se traduce într-o autonomie de până la 10 ore1, UX305 fiind un model perfect pentru profesioniștii
aflați în mișcare. În ciuda designului subțire, UX305 are conectivitate completă, cu 3 porturi SuperSpeed USB 3.0 și viteze de transfer de 10 ori mai mari ca USB 2.0.
Unul dintre porturile USB suportă ASUS Charger+ pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Produsul este livrat împreună cu un adaptor USB-Ethernet și unul DisplayPort-VGA pentru conectarea unui monitor extern.
ZenBook UX305 vine echipat cu un ecran IPS cu diagonala de 13.3 inci și rezoluție QHD+ de 3200x1800 pixeli. Interfața tactilă este elementul central al noului ZenBook UX305. Cu un ecran tactil ultra-senzitiv, touchpad precis cu atingeri multiple, suport Smart Gesture și o tastatură iluminată, UX305 este conceput să ofere o experiență senzitivă.