Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

AMD doteaza cu placi grafice FirePro echipamentele profesionale Panasonic Toughbook CF-54

26 Februarie 2015AMD a anunțat integrarea plăcilor grafice din seria profesională AMD FirePro M5100 în modelul Panasonic Toughbook CF-54, pentru a oferi utilizatorilor calitate și performanță într-o varietate de medii de lucru. Noul Toughbook Panasonic CF-54 cu GPU AMD FirePro este proiectat să ofere o performanță grafică excepțională la standarde ridicate utilizatorilor din cele mai variate industrii sau profesioniștilor ce necesită o soluție portabilă pentru medii de lucru diverse.
Panasonic Toughbook este legendar având in vedere dimensiunile sale dar și pentru durabilitatea și fiabilitatea oferite în condiții de lucru extreme. Introducerea gamei de plăci video profesionale mobile AMD FirePro oferă o nouă oportunitate utilizatorilor ce doresc combinația supremă între durabilitate, fiabilitate și performanță. “Suntem foarte interesați de succesul clienților AMD.“ a afirmat Karl Freund, manager general al AMD Professional Graphics.” Împreună cu GPU-ul AMD FirePro M5100, Thoughbook-ul Panasonic CF-54 poate întrece performanțele liderilor din industrie și oferă utilizatorilor în mișcare calități specifice unui sistem desktop, precum rigiditate și performanță.”
AMD and Panasonic oferă clienților o stație de lucru mobilă, profesională, pentru condiții extreme.” a afirmat Jan Kaempfer, Director de Marketing al Panasonic Computer Product Solutions, Europa. “Toughbook-ul Panasonic dotat cu GPU-ul AMD FirePro oferă clienților posibilitatea de a lucra în cele mai variate medii beneficiind de un suport software excepțional ce corespunde celor mai dificile proiecte.
Seria plăcilor grafice AMD FirePro M oferă :
• Arhitectura premiată AMD Graphics Core Next (GCN)
• Performanța On-the-Go specifică sistemelor desktop
• Suport pentru drivere de calitate ce sunt calibrate să lucreze optim cu aplicații compatibile OpenCL™
• Caracteristici Intelligent Power ce îmbunătățesc modul de monitorizare și management al puterii pentru o autonomie sporită precum:
• Tehnologia AMD Enduro ce permite utlizatorilor de plăci grafice AMD FirePRO să optimizeze consumul de energie in funcție de volumul de lucru.
• Tehnologia AMD PowerTune Technology ce se ocupă de monitorizarea și managementul consumului pentru a permite viteze de lucru superioare, crescând astfel performanța
• Modul de lucru AMD ZeroCore Power ce reduce consumul de putere al unității de procesare grafică AMD FirePro la o valoare aproape nulă atunci când nu este utilizată