Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama profesionala imagePRESS cu modelul C600i

27 Februarie 2015



Canon Europe a anunțat extinderea gamei sale profesionale imagePRESS, odată cu lansarea modelului imagePRESS C600i. Integrând cele mai noi tehnologii din clasa sa, imagePRESS C600i oferă servicii de imprimare de calitate care se adresează nevoilor departamentelor interne de imprimare din cadrul corporațiilor, tipografiilor și centrelor mici de imprimare/copiere pentru mai multe tiraje scurte și frecvente la o calitate excepționala, pe o gamă variată de hârtie.
Canon imagePRESS C600i este, de asemenea, primul motor Canon de imprimare, din gama profesionala, care se integrează facil și în siguranță în sistemele de birou existente. Caracteristica principală care recomandă modelul imagePRESS C600i în mediul corporativ și al IMM-urilor este numărul de unelte de gestionare de care acesta dispune în scopul de a maximiza producția și de a reduce costurile. Acestea se referă la flota de imprimare și optimizarea echipamentelor, soluții de gestionare și control al materialelor precum și fluxuri de lucru optime, pentru a putea oferi servicii de imprimare gestionate si integrate complet.
Funcționând la viteze de până la 60 de pagini pe minut, imagePRESS C600i dispune de numeroase funcții suplimentare precum imprimare pe materiale de până la 300 gsm auto duplex cu suport pentru dimensiuni de până la SRA3, oferind noi oportunități de afaceri datorită faptului că aceste opțiuni permit utilizatorilor să își crească producția internă de produse de comunicare imprimate la o calitate înaltă, precum şi prezentări, broșuri, materiale de publicitate și produse de comunicare internă.
De asemenea, noul motor de imprimare este compatibil cu standardele din industria de profil, precum PCL și PostScript dar și cu sistemele ERP ale furnizorilor, cum ar fi SAP și poate imprima din sisteme Linux/Unix. De asemenea, modelul beneficiază de platforme web MEAP și MEAP integrat, permițând introducerea de captări de date și soluții de gestionare de documente precum uniFLOW, eCopy și iWDesktop. Modul de utilizare a fost simplificat cu ajutorul unei serii de unelte de gestionare a echipamentelor precum eMaintenance, pentru a crește eficiența și a reduce la minim timpii de nefuncționare.
Discutând despre lansarea celui mai nou produs Canon din gama imagePRESS, Mark Lawn, Director de Marketing pentru Europa și UK, Soluții de Imprimare Profesionale, Canon Europe, a afirmat: „Odată cu lansarea noului produs imagePRESS C600i, deținem acum o soluție unică și puternică, cea mai bună din clasa ei, care oferă cele mai bune rezultate profesionale și care poate fi integrată fără eforturi în sistemele de birou existente. Capacitatea acestui produs de a face față celor mai dificile suporturi de hârtie îl recomandă ca echipament all-in-one ideal pentru mediile de imprimare interne și pentru magazinele mici care se ocupă cu imprimarea și care doresc să își extindă oferta de servicii.”
Păstrând în continuare tehnologiile avansate ale platformei imagePRESS, modelul C600i poate asigura cele mai consistente culori, imagini vibrante, calibrare îmbunătățită a culorilor și registrație față-verso precisă.