Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Un nou director de vânzări la Evolio

27 Februarie 2015



Evolio areun nou director de vânzări în persoana lui Ștefan Rădoi. Ștefan Rădoi are o experiență de peste 14 ani în domeniul telecomunicațiilor și a lucrat anterior în companii precum Germanos, Gersim, Ultra Pro Computers și altele, ocupând poziții în achiziții, vânzări și management. În cadrul Evolio, Ștefan Rădoi va coordona activitatea de vânzări și are ca principal obiectiv creșterea cifrei de afaceri în principal prin consolidarea relației cu actualii parteneri din retail dar și prin extinderea numărului de parteneri ai companiei și a prezenței produselor companiei în ofertele celor mai importanți distribuitori GSM.
Ne dorim ca numirea lui Ștefan Radoi la conducerea departamentului de vânzări să aducă o nouă perspectivă asupra politicii comerciale a companiei și să contribuie la extinderea prezenței produselor Evolio pe piață. Anul acesta ne vom concentra mai mult pe segmentul smartphone iar experiența lui Ștefan în acest domeniu este de un real folos,” a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.
Am acceptat cu deosebit interes această provocare, focusul nostru în 2015 va fi consolidarea parteneriatelor actuale, colaborarea directă cu toți partenerii interesați de comercializarea produselor Evolio, vânzarea directă către companii (B2B), cât și dezvoltarea liniei de business, cu perspective importante de creștere,” a spus Ștefan Rădoi, director vânzări Evolio.
Brand-ul Evolio a fost lansat de către Televoice Grup în 2007. În acest interval oferta Evolio s-a extins de la sisteme de navigație GPS, la tablete, eReadere, smartphones și alte echipamente multimedia. Anul acesta compania se va concentra pe extinderea gamei de smartphone-uri și lansarea de dispozitive dedicate unor anumite categorii de utilizatori.
Mai multe detalii despre brandul Evolio sunt disponibile pe www.evolio.ro, iar produsele comercializate sunt disponibile pe www.evolioshop.com, în rețeaua proprie de magazine din Cluj, Timișoara și București, precum și în magazinele de specialitate și marile lanțuri de retail.