Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Toshiba a lansat noile unitati videowall

27 Februarie 2015



Toshiba Europe GmbH a anuntat la Integrated Systems Europe (ISE) 2015 cea mai noua gama a sa de unitati de video wall. Cele doua modele lansate – TD-X552X si TD-X552M –sunt ideale pentru cei ce au nevoie de displayuri de mari dimensiuni si cu functionare 24/7.
Unitatile video wall de la Toshiba pot fi utilizate fie independent sau ca parte a unei configuratii mai mari, fiind potrivite pentru o varietate de aplicatii de semnalizare digitala si camere de control. Utilizatorii pot construi configuratii de pana la 100 unitati (10 x 10) in modul portret sau landscape, pentru imagini HD de mari dimensiuni. Aceste video wall-uri au rame foarte inguste de doar 3,5 mm, pentru a crea imagini continue in orice mediu.


In plus, ambele unitati de video wall de la Toshiba faciliteaza Ultra High Definition (UHD) in configuratii de pana la 4 unitati (2 x 2), fara a fi nevoie de echipamente PC speciale. Utilizatorii au nevoie de o singura intrare pentru a reda continut pe toate ecranele prin intermediul DisplayPort 1.2a, fara a mai fi nevoie de cate o intrare pe fiecare display.
Unitatile de video wall TD-X552X si TD-X552M vor fi disponibile in Europa incepand cu trimestrul al doilea al anului 2015.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite