Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Infrasoft a lansat Documenta 4Contabilitate

27 Februarie 2015



Documenta 4Contabilitate este o aplicatie software special conceputa pentru firmele de contabilitate si departamentele financiar-contabile ale companiilor din Romania, fiind adaptata legislatiei si cerintelor specifice beneficiarilor locali.


Solutia asigura integrarea cu produsele de evidenta contabila cunoscute precum SAGA, CIEL, WinMentor, SAP si ORACLE eBS, asigurand: transferul, incarcarea, stocarea, arhivarea, indexarea electronica si legaturile intre inregistrarile contabile si documentele financiar-contabile lunare scanate sau generate (gen facturi, deconturi, cheltuieli, documentele de final de perioada: declaratii, state de salarii, balante, bilant, decont TVA etc.).


„Documenta 4Contabilitate este mai mult decat o aplicatie software, este prima platforma integrata de management al documentelor financiar-contabile din Romania, dezvoltata in intregime de echipa Infrasoft. Cu ajutorul acestei platforme comunicarea si transferul documentelor contabile primare intre firmele de contabilitate si clientii acestora va fi semnificativ imbunatatit prin posibilitatea de upload si download securizat, monitorizat, in contul propriu, la orice ora, a documentelor contabile primare. Pentru o firma tipica de contabilitate, Documenta 4Contabilitate inseamna, pe scurt, profit mai ridicat”, a declarat Adrian Barcutean, Director General Infrasoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite