Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Softelligence a inregistrat o crestere cu 50% a cifrei de afaceri in 2014

27 Februarie 2015Conform ultimelor bilanturi financiare ale companiei pe anul 2014, Softelligence a atins cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, dezvoltatorul autohton de solutii software de business a inregistrat in 2014 o crestere cu 50% a cifrei de afaceri. Performanta s-a datorat unei strategii de dezvoltare ce a vizat extinderea portofoliului de clienti pe piata locala si pe piata internationala, diversificarea solutiilor din zona de business, cat si investitiile in dezvoltarea de proprietate intelectuala.


„Anul 2014 s-a dovedit un an al confirmarilor pentru Softelligence ca furnizor de servicii software de top, fiind marcat de reusite importante. Atingerea obiectivului de a incheia anul 2014 cu cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro se datoreaza, in primul rand, unei strategii mature de business care a avut la baza orientarea catre jucatori cu o capacitate mai mare de a investi in proiecte software complexe, pe piata locala si pe cea internationala, cat si diversificarea serviciilor software pentru a acoperi cat mai multe nevoi de business. Bilantul Softelligence pe 2014 este unul imbucurator: ne-am extins platforma EBS prin preluarea Kazier, am largit portofoliul de clienti cu jucatori importanti de pe piata bancara si am fost inclusi in topul Deloitte al celor mai performante 50 de companii de tehnologie din Europa Centrala”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner Strategy & Business Development Softelligence.

Pentru anul curent, compania estimeaza o cifra de afaceri de cel putin 2 milioane de euro, cu o crestere de peste 30% fata de 2014, avand in vedere ca directii strategice abordarea agresiva a pietei internationale, dar si recomercializarea
solutiilor de business dezvoltate pentru domeniile asigurari, banking, retail si distributie.


De asemenea, in 2015 Softelligence va investi in continuare in dezvoltarea de proprietate intelectuala, urmand sa lanseze o noua versiune a platformei Softelligence EBS 2015, cu functionalitati extinse in zona de Document Management, Business Process Management si Business Intelligence.
Compania va continua in 2015 investitia in oameni si procese. Echipa Softelligence este formata in prezent din 60 de angajati, insa conform strategiei de dezvoltare pentru 2015, aceasta va inregistra o crestere de 30% in noul an.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite