Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox isi extinde oferta de echipamente de imprimare cu conectivitate wirless

02 Martie 2015



Xerox lansează noua gamă de imprimante laser color A4, Xerox Phaser® 6020 şi Phaser® 6022 şi de multifuncţionale laser color A4, WorkCentre® 6025 şi WorkCentre® 6027, cu conectivitate wireless şi soluţii complete de imprimare mobilă. Echipamentele oferă utilizatorilor posibilitatea de a tipări de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv mobil doresc.

Un studiu recent al IDC arată că dispozitivele mobile pot fi folosite pentru a tipări de numai jumătate dintre utilizatori, atunci când aceştia sunt la birou şi de numai o treime dintre cei aflaţi în afara companiei”, afirmă Sergiu Pop, Channels Product Marketing Manager, Xerox România.Cu noua gamă de echipamente laser color utilizatorii pot imprima e-mailuri, fotografii sau documente direct de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, acestea putând fi conectate în siguranţă la echipamente, chiar şi în absenţa unei reţele wireless, prin functia Wi-Fi Direct.”
Noile echipamente A4 laser color oferă o calitate superioară a imaginilor datorită rezoluţiei ridicate (1200 x 2400 dpi) şi a sistemului de imprimare Hi-Q LED, astfel încât utilizatorii obţin texte clare şi imagini luminoase şi detaliate, chiar şi pentru un volum de lucru mare. Sistemul de imprimare avansat Hi-Q LED se regăseşte în mai multe echipamente Xerox vârf de gamă, folosite de designerii de grafică şi artiştii care lucrează pentru clienţi din domeniul imagisticii şi artelor. În plus, datorită funcţiilor de reglare uşor de folosit ale driverului de imprimare Xerox, ajustările de culoare de ultim moment sunt simplu de efectuat de către utilizatori.
Xerox Phaser 6022 și WorkCentre 6027 asigură o viteză de imprimare de 18 pagini alb-negru sau color pe minut, iar Xerox Phaser 6020 și WorkCentre 6025 imprimă 10 pagini color pe minut şi 12 pagini alb-negru pe minut. Toate echipamentele produc prima pagină color în mai puţin de 19 secunde.
Noua gamă de echipamente are o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 150 de coli. WorkCentre 6027 include şi un dispozitiv automat de alimentare cu 15 coli de hârtie, astfel utilizatorii economisesc timp atunci când copiază, trimit faxuri sau scanează documente cu mai multe pagini. În plus, echipamentul are o interfaţa intuitivă, cu un ecran tactil color de 4,3 inch, care simplifică toate sarcinile şi facilitează navigarea.
De asemenea, noua gamă este compactă şi vine cu reţea Wi-fi încorporată standard, ce poate fi configurată uşor, astfel încât echipamentele pot fi instalate oriunde în birou. Iar programele Apple AirPrint și Google Cloud Print fac posibilă imprimarea fără a mai fi necesară descărcarea și instalarea altor aplicații sau programe.
Nu în ultimul rând, funcţiile performante, printre care se numără şi Paper Setup Navigator, simplifică activitatea, eliminând incertitudinea atunci când vine vorba despre imprimare cu formate şi tipuri personalizate de hârtie, de la hârtia obişnuită, până la plicuri, carton, etichete și hârtie reciclată.