Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ASUS lanseaza monitorul Designo MX27AQ

02 Martie 2015ASUS a anunțat Designo MX27AQ, un monitor WQHD cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen. Ecranul de 27 inci, cu rezoluție 2560x1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar FullHD, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență audio-vizuală. MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design elegant premiat iF, fără ramă, cu profil ultra-subțire și o bază inspirată de cadranul solar.
Designo MX27AQ dispune de ASUS SonicMaster încorporând ICEpower, tehnologie Bang & Olufsen, precum și funcția AudioWizard pentru un sunet imersiv. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free și Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor și efectele dăunătoare în cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața calculatorului.
Efecte vizuale WQHD realiste: Designo MX27AQ are un ecran de 27 inci, cu rezoluție WQHD 2560 x 1440, ce oferă imagini cu 25% mai clare, mai detaliate și un spațiu cu 77% mai mare decât modelele FullHD similare ca dimensiune. MX27AQ dispune de un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) care dispune de un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminând alterările de culoare atunci când privim monitorul dintr-un unghi extrem.
Premiat iF 2015, design ultra-subțire fără cadru: Designo MX27AQ a primit premiul pentru design iF 2015 și are un profil suplu ce măsoară doar 1.25cm în cel mai subțire punct. Prin acest design economisește spațiul și îl face ideal pentru birou sau pentru sufragerie. Monitorul are un format fără ramă, cu o margine de numai 0.1cm. Aspectul simplu și elegant este accentuat mai departe de un stand metalic, robust, cu o bază inspirată de cadranul solar.
Sunet imersiv: Designo MX27AQ generează un sunet cu adevărat imersiv printr-o combinație de hardware avansat și procesare audio profesională.
MX27AQ dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster, încorporând ICEpower de la Bang & Olufsen. SonicMaster rafinează fiecare detaliu acustic pentru a oferi sunet de cristal cu voci distincte și o gamă mai largă de frecvențe. MX27AQ integrează ICEpower, tehnologia de la Bang & Olufsen, cipul MobileSound 3 și tehnologia ASUS SonicMaster pentru a reda un sunet incredibil prin intermediul celor două difuzoare stereo de 3 wați. MX27AQ dispune, de asemenea, de funcția ASUS AudioWizard, cu patru moduri prestabilite (Muzică, Film, Jocuri, Utilizator) pentru a se potrivi sarcinii în curs. Această funcție poate fi accesată cu ajutorul meniului afișat pe ecran (OSD).
Tehnologii ASUS Eye Care și Low Blue Light: Designo MX27AQ beneficiază de tehnologia ASUS Eye Care, cu Flicker-Free și Low Blue Light, certificate TÜV Rheinland, pentru a reduce stresul asupra vederii și efectele dăunătoare pentru ochii utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața ecranului. MX27AQ vine cu filtru ASUS Blue Light formând un scut în fața luminii albastre nocive. Aceste filtre pot fi accesate ușor prin intermediul meniului afișat pe ecran.
Conectivitate extinsă: Designo MX27AQ este compatibil cu cele mai multe dispozitive multimedia, având o varietate de intrări video, incluzând DisplayPort 1.2, două porturi HDMI și un port HDMI / MHL 2.0. Acesta din urmă le permite utilizatorilor să vizioneze conținutul stocat pe dispozitivele compatibile direct pe ecranul MX27AQ și să încarce totodată telefonul mobil.