Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET lanseaza versiunea reproiectata a solutiei NOD32

06 Martie 2015



ESET a anutat disponibilitatea la nivel mondial a gamei sale de produse business, complet reproiectată și refăcuta. După luni de analiză în profunzime a cerințelor și așteptărilor utilizatorilor din mediul business, la nivel mondial, ESET a clasificat concluziile rezultate folosindu-le pentru a dezvolta noile produse de securitate. După sesiuni intensive de proiectare, design, inginerie, dezvoltare și testare, noua gamă de soluții de securitate ESET destinate mediului de afaceri este acum disponibilă în întreaga lume, pentru organizații de toate dimensiunile. Produsele de securitate business IT ESET oferă protecție proactivă maximă cu un impact redus asupra infrastructurii companiei, oferind totodată o multitudine de caracteristici noi, cum ar fi: Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing și Anti-Theft.

"Să construim produse de securitate de top, la nivel mondial, nu este un obiectiv nou pentru noi - o facem de peste douăzeci de ani", a declarat Richard Marko, CEO la ESET. "Dar, odată cu revoluția digitală care a schimbat fundamental peisajul operațional, am dorit să se ne întoarcem la elementele de bază, și să înțelegem de ce au nevoie clienții noștri cu adevărat pentru a putea să își crească afacerile în prezent și în viitorul apropiat. Cheia este de a echilibra cât mai bine uzabilitatea cu performanțele și cu agilitatea. Rezultatele vorbesc de la sine – cu noua generație de produse business cred că am câștigat cu siguranță distincția pentru îndeplinirea acestui obiectiv ".

ESET SMART SECURITY, cea mai cunoscuta suita a producatorului ceh, costa 244 RON pentru un an de zile si permite 30 de zile evaluare gratuita. Produsele pentru business au preturi in functie de proiect si cerintele specifice ale clientului. In Romania, produsele ESET sunt disponibile prin Axelsoft IT Group, companie specializata pe solutii de securitate.



Tags: antivirus, ESET, Nod32

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi , ,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la miha_michelle2002@yahoo.com
08 Martie 2015, 09:58:05