Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC lanseaza noul HTC One M9 in Romania

01 Aprilie 2015



HTC a lansat in România noul smartphone HTC One M9 in două variante de culoare: argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

„HTC One M9, succesorul modelului One (M8) recunoscut cu numeroase premii la nivel internațional, se remarcă prin designul de excepție, performanțele impresionante și experiența mobilă inegalabilă. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă HTC în România într-un timp atât de scurt de la momentul lansării la nivel global și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de apreciat ca predecesorul său”, a declarat Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova.

Noul dispozitiv este dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense, ajunsă la versiunea 7.0.

Dotat cu EYE Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel, remarcabilă în condiții de iluminare slabă. Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe conținutul foto și video poate fi editat automat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite