Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Parteneriat Harviz-Mobile Distribution

01 Aprilie 2015



Serviciul un-doi Centru de plăți, lansat în septembrie 2014 de Mobile Distribution, și-a extins luna aceasta portofoliul de furnizori pentru care încasează facturi, în urma încheierii unui parteneriat cu operatorul regional în domeniul furnizării serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare Harviz S.A.

În urma acestui parteneriat, clienții Harviz din 34 de localități de pe teritoriul județului Harghita își vor putea achita facturile către furnizor prin intermediul terminalelor „un-doi Centru de plăţi” amplasate în cel mai apropiat magazin semnalizat corespunzător din această zonă.
„Pe lângă parteneriatele cu furnizorii naționali de utilități, ne concentrăm și pe furnizorii cu acoperire regională, iar această colaborare le oferă clienților Harviz posibilitatea de a-și plăti facturile simplu și rapid în magazinele partenere Mobile Distribution din județul Harghita”, a spus Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.
Potrivit acestuia, în 2015, Mobile Distribution intenționează să mărească atât numărul de furnizori pentru care încasează facturi, cât și numărul de comercianți parteneri de la nivel național, fie că este vorba de magazine de proximitate sau hypermarket-uri și magazine specializate, cu un accent special pe zonele rurale. De asemenea, pentru perioada următoare, compania vizează completarea portofoliului cu servicii financiare și încasarea de rate credite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite