Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba aduce KIRA in Romania

03 Aprilie 2015



Toshiba a anuntat gama extinsa si imbunatatita a Ultrabook-ului premium KIRA, precum si viitoarea disponibilitate pe piata locala a acestei game. Cu o varietate de noi caracteristici si ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRA poate fi utilizat atat pentru uz personal, cat si pentru business.
KIRA incorporeaza noile procesoare Intel Core din a 5-a generatie. Capabil sa functioneze continuu timp de 13 ore in varianta Full HD si pana la 10.45 ore in cazul modelului PixelPure, KIRA permite utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace departe de prizele de incarcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, calatorii sau activitati in afara biroului.

Noua optiune Full HD este caracterizata de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reala a culorilor si unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme si editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra in aer liber sau in spatii cu lumina intensa, pentru a reduce reflexiile si pentru a asigura vizibilitatea continutului.

Toshiba KIRA va fi disponibil in Romania incepand cu al doilea trimestru al anului 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite