Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza cursuri de dezvoltare de aplicatii Android pentru studenti

03 Aprilie 2015



Samsung Electronics România a dat startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicații Android, adresat studenților și absolvenților de facultate cu profil tehnic și cunoștințe de programare JAVA. Cursul va consta în sesiuni teoretice și practice în urma cărora tinerii vor dobândi cunoștințele necesare pentru dezvoltarea de aplicații mobile pentru platforma Android.

„Pe lângă inovația continuă pe care tehnologiile Samsung o aduc, o misiune importantă pentru noi este de a ajuta generațiile tinere să își dezvolte abilitățile digitale, atât de necesare în zilele noastre, și de a-i sprijini în parcursul lor către viitoarele cariere. După succesul primei ediții, în care studenții au avut ocazia de a prezenta aplicații inovatoare dezvoltate chiar de ei, ne propunem să continuăm această inițiativă și să oferim cât mai multor tineri acces la posibilitatea de a face primii pași într-o carieră în IT”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Cei care vor participa la curs vor avea parte de o experiență completă de învățare, dobândind cunostințe aprofundate despre platforma Android, modalitățile de programare pe aceasta și soluții pentru dispozitivele mobile. Mai mult, aceștia vor avea acces la training-uri de leadership organizate de Fundația LEADERS, menite să completeze aptitudinile tehnice cu abilități de comunicare, lucru în echipă și public speaking, dar și la întâlniri cu oameni de succes din domeniul tehnologiei, precum dezvoltatori de aplicații, antreprenori de succes din domeniu și lideri români care îi vor inspira.

Cursul de dezvoltare a aplicațiilor Android face parte din programul Tech Institute, în cadrul căruia au fost lansate două laboratoare de inovație, la Cluj-Napoca și la București. Programul este susținut cu sprijinul Fundației Leaders și al Universității Politehnice din București, sub îndrumarea echipei coordonate de prof. Eduard Popovici din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite