Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox a fost desemnat lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor

03 Aprilie 2015



Xerox a fost desemnat lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services - MPS), intr-un raport publicat de InfoTrends despre managementul infrastructurii din IT - Managed Print Services Report.

Potrivit InfoTrends, “Xerox este liderul furnizorilor pe segmentul serviciilor de management al documentelor, avand cea mai variata oferta de pe piata. Compania are un program de MPS adaptat unei baze de clienti din companii de diferite marimi si industrii. Xerox a continuat sa fie un deschizator de drumuri in ceea ce priveste serviciile de management al documentelor si le-a simplificat prin automatizarea functiilor de monitorizare si raportare.”

Programul Xerox Next Generation MPS propune o abordare in trei etape – evaluare si optimizare; securizare si integrare; automatizare si simplificare. Ofertele din fiecare etapa ajuta companiile – mari sau mici – sa lucreze mai inteligent, sa imbunatateasca productivitatea, sa comunice cu clientii mai usor si sa foloseasca informatiile mai eficient pentru a-si dezvolta afacerea. Pe scurt, serviciile de management al documentelor sustin companiile in procesul de administrare a ciclului de viata al documentelor, astfel ca operatiunile de imprimare nu mai reprezinta o preocupare pentru clienti, care se pot concentra asupra dezvoltarii afacerii lor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite