Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Teamnet dubleaza numarul de locuri din programul “From Zero to Hero”

03 Aprilie 2015Grupul Teamnet lansează cea de-a patra ediție a programului “From Zero to Hero”, derulat cu scopul de a dezvolta generația viitoare de specialiști în domeniul tehnologiei din România. Programul oferă studenților și masteranzilor interesați să dezvolte o carieră în domeniul IT acces la cursuri intensive gratuite cu experți din cadrul Teamnet.

116 locuri sunt deschise în București și Iași, în cadrul programului “From Zero To Hero” 2015, compania dublând astfel numărul față de ediția precedentă, desfășurată în toamna anului trecut. Studenții și masteranzii din universități tehnice și economice din România se pot înscrie până pe 10 aprilie, cursurile urmând să se desfășoare în perioada 20 aprilie - 15 mai 2015, la sediul central Teamnet din București, și în perioada 4 - 29 mai la Iași. Tinerii au ulterior oportunitatea de a intra într-un program de internship plătit pe o perioadă de 3 luni. Până în prezent, aproximativ 70% dintre participanții la edițiile trecute “From Zero To Hero” s-au angajat în cadrul companiei.

Programul “From Zero to Hero” din această primăvară oferă 66 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software (.net, Java și Oracle), dintre care 16 în Iași, 30 de locuri la cele de Analiză Business și 20 de locuri pentru studenții interesați de Testare. Cursurile însumează 80 de ore de practică, cu exerciţii individuale şi de echipă, şi se vor desfăşura pe durata unei luni de zile la sediile companiei Teamnet din București și Iași.

Pentru înscriere, studenții trebuie să trimită CV-ul la adresa jobs@teamnet.ro până pe 10 aprilie și să menționeze în titlul email-ului numele “From Zero to Hero” și tipul de cursuri de care sunt interesați.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite