Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung si Microsoft isi extind parteneriatul

03 Aprilie 2015



Samsung Electronics și Microsoft și-au extins parteneriatul global pentru a oferi mai multor utilizatori și clienți corporate serviciile de productivitate mobilă Microsoft.

Samsung își propune să preinstaleze servicii și aplicații Microsoft în portofoliul său de dispozitive Android și să îmbunătățească productivitatea mobilă prin oferirea unui pachet nou business: Microsoft Office 365 și Samsung KNOX.

Pentru utilizatori, serviciile preinstalate includ (aceste servicii Microsoft pot varia pe dispozitivele Samsung în funcție de regiuni și canale):
OneNote, OneDrive și Skype, care vor fi preinstalate pe noile smartphone-uri Galaxy S6 și S6 edge, așa cum a fost anunțat în cadrul MWC.
În prima jumătate a anului 2015, Samsung plănuiește să preinstaleze Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive și Skype pe tabletele Samsung cu Android selectate.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge vor veni cu 100GB spațiu adițional în serviciul cloud, disponibil timp de doi ani, prin Microsoft OneDrive, pentru mai mult spațiu de stocare.

Microsoft Office 365, serviciul cloud, le oferă companiilor acces la aplicațiile Office familiare, precum email, calendar și conferințe video, toate optimizate pentru o experiență fluidă pe toate dispozitivele interconectate, de la computere la smartphone-uri și tablete. Samsung KNOX le oferă utilizatorilor o modalitate sigură de a comuta între profilurile personale și cele de la locul de muncă, menținând astfel un nivel ridicat de securitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite