Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Micron si Intel au lansat noua memorie flash 3D de tip NAND

03 Aprilie 2015



Micron Technology și Intel Corporation au lansat tehnologia 3D NAND, cea mai avansată memorie flash din lume. Flash este tehnologia de stocare utilizată în interiorul celor mai ușoare laptopuri, celor mai rapide centre de date și aproape în orice telefon mobil, tabletă sau dispozitiv mobil.

Tehnologia 3D NAND, care a fost dezvoltată de Intel împreună cu Micron, aranjează vertical straturile de celule de stocare de date cu o precizie mare, pentru a crea dispozitive cu o capacitate de stocare de trei ori mai mare față de tehnologiile NAND actuale. Aceasta permite o mai mare stocare într-un spațiu mai mic, aducând reduceri semnificative de costuri, consum redus de energie și performanță crescută pentru o serie de dispozitive mobile, precum și cele mai solicitate activități de companie.

Memoria de tip flash NAND cu structură planară se apropie de limitele sale scalare, ceea ce reprezintă o provocare pentru această industrie. Tehnologia 3D NAND are un impact semnificativ prin păstrarea soluțiilor de stocare în linie cu Legea lui Moore, aducând performanțe crescute și reduceri de costuri, ceea ce duce la o utilizare mai mare a stocării flash.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite