Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Schneider Electric lanseaza baterii externe pentru smartphone-uri si tablete

03 Aprilie 2015Schneider Electric a lansat APC Mobile Power Pack, o nouă gamă de baterii externe suplimentare concepută pentru a asigura încărcarea mobilă a smartphone-urilor, a tabletelor şi a oricăror alte dispozitive care pot fi încărcate cu ajutorul unui cablu USB. Datorită greutăţii reduse, bateriile externe pot fi folosite chiar împreună cu telefonul în timp ce acesta rulează mai multe aplicaţii pentru un timp mai îndelungat, inclusiv cele de tip “parazit”, cu consum ridicat de energie, care folosesc servicii de localizare şi GPS.

„Fie că ne aflăm acasă, pe drum sau la serviciu, se întâmplă de multe ori să avem nevoie de o durată mai mare de funcționare a bateriei. Gama APC Mobile Power Pack a fost dezvoltată pentru a ne ajuta să utilizăm aplicaţiile de care avem nevoie atunci când avem nevoie – să descărcăm e-mailuri sau documente, să folosim reţelele sociale, să accesăm conturi de gaming sau să încărcăm fotografii şi videouri la anumite evenimente. Datorită acestor produse, nu mai este nevoie să stăm cu ochii pe indicatorul bateriei ştiind că dispozitivul are un ecran mare, de înaltă rezoluţie”, a declarat Nils Horstbrink, Product Management 1-phase UPS EMEA Marketing - Offer Category & Launch, Schneider Electric.

Pachetele de baterii externe APC Mobile Power Pack sunt comercializate în două variante de dimensiuni: M5 (5000mAh) şi M10 (10.000mAh). M5 cântăreşte 142 grame şi are dimensiunile 108mm x 65mm x 15mm, având suficientă energie încât să încarce de două ori un smartphone obişnuit. M10 are greutatea de 243g şi dimensiunile 147mm x 89mm x 14mm, permițând o încărcare completă pentru o tabletă sau încărcarea a patru smartphone-uri.

Bateria externă se încarcă printr-un conector micro USB, inclus în pachet. Duratele de încărcare standard sunt de 4 ore (pentru M5) şi 8 ore (pentru M10). Ambele variante sunt eficiente în ceea ce priveşte energia stocată, astfel că pot fi ţinute în genţi de laptop, genţi de umăr sau rucsacuri timp de mai multe săptămâni fără nicio pierdere semnificativă de energie. Bateriile externe APC Mobile Power Pack reprezintă o soluţie fiabilă de încărcare a dispozitivelor mobile atunci când nu este disponibilă o sursă obișnuită de alimentare cu energie electrică.

Schneider Electric oferă, de asemenea, funcții de protecţie încorporate pentru a asigura o funcţionare îndelungată şi sigură a APC Mobile Power Pack.
„Multe baterii low-cost de pe piaţă nu au încorporate funcţii de control împotriva celor mai obişnuite probleme precum supraîncărcarea, supradescărcarea sau supraîncălzirea, care pot duce la degradarea prematură a bateriei sau chiar la topirea ei în condiţii extreme. Bateriile APC Mobile Power Pack includ Protection Circuit Module (PCM) care protejează împotriva acestor riscuri, precum şi împotriva supracurenților pe o celulă, a supraîncărcării USB sau a scurtcircuitului şi a curenților mici de auto descarcare”, a adăugat Nils Horstbrink.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite