Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

MMM Consulting anunta marirea echipei

08 Aprilie 2015MMM Consulting anunta ca aduce in Romania noi instrumente, certificate la nivel international, si isi mareste echipa.
Noutatea acestui an o reprezinta setul de instrumente PerformanSe, adresate identificarii si dezvoltarii talentelor, evaluarii si imbunatatirii competentelor comportamentale manageriale si de vanzari. PerformanSe este o companie franceza, prezenta in peste 20 de tari, ce face parte din grupul Bernard Julhiet, unul dintre liderii consultantei la nivel european.

„Am inceput inca de anul trecut sa introducem in portofoliul nostru e-learning-ul, atat prin intermediul platformei proprii, cat si al celei disponibile prin parteneriatul nostru cu Persona Global, iar anul acesta am derulat cu succes sesiuni de tip video-live pe care le vom integra din ce in ce mai mult in abordarile noastre, in special pentru companiile care au echipe din generatia Y sau care au o raspandire teritoriala care face dificila organizarea tuturor workshopurilor fata in fata”, declara Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite