Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noului Network Video Recorder

08 Aprilie 2015



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noului NVR (Network Video Recorder) autonom accesibil, de acum si in varianta montabila in rack, de la ACTi. Pe baza succesului desktop recorderelor entry-level autonome ENR, seria include de acum si un format nou, mai ingust, destinat instalarii in rack. ENR-190 este capabil sa inregistreze pana la 16 canale de pe camere video, encodere si camere compatibile ONVIF.

Pentru a oferi o capacitate de inregistrare cat mai extinsa, dispozitivul este echipat cu patru spatii pentru HDD-uri de pana la 6TB fiecare. Va puteti conecta la NVR de la distanta, de pe un alt computer, tableta sau smartphone. Acest NVR poate fi instalat si in proiecte la scara mare, cu alte unitati NVR, fiind posibila utilizarea ACTi CMS 2 pentru managementul centralizat al acestora. NVR-urile autonome ACTi sunt disponibile si ca modele desktop, tower sau transportation.

Varietatea recorderelor poate fi utilizata intr-o gama larga de aplicatii - acestea suporta intre 4 si 200 de canale, sunt echipate cu 2 pana la 8 locasuri pentru HDD, suporta stocare externa si RAID si pot fi instalate in vehicule mobile, cum ar fi automobile, autobuze sau trenuri.

Unele dintre modele pot fi de asemenea conectate cu servere ACTi IVS pentru a demara analize inteligente a continutului video si pentru a facilita deciziile de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite