Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta noile camere de tip mini dome, de la ACTi

08 Aprilie 2015



ELKOTech Romania anunta noua serie de mini domuri si mini domuri fisheye ACTi, cu un LED IR integrat ce ofera imagini luminoase, clare, chiar si in intuneric complet.

Senzorii de imagine au o rezolutie ridicata de 5 si 10 Megapixeli, pentru cea mai ridicata calitate a imaginii indiferent de conditii. Unghiul de vizualizare variaza intre 85.7°, 101.4° si 189° pentru E924, E926 si E925. Unghiul de 189° este deosebit de util pentru monitorizarea punctelor moarte care nu ar putea fi acoperite de alte camere de tip fisheye – o singura camera poate inlocui de acum doua camere care erau necesare in anumite locuri.

Carcasa compacta din metal ofera protectie ridicata impotriva vandalizarii, astfel incat aceste mini domuri sunt optiunea potrivita pentru instalarea pe culoarele stadioanelor sau a scolilor. In acelasi timp, invelisul dur le permite sa reziste in conditii meteo dificile, cum ar fi ploile torentiale, temperaturile extreme, fiind ideale pentru instalarea in exterior. Mai mult, aceste camere au fost create pentru a face fata vibratiilor, socurilor si fluctuatiilor de temperatura, fiind perfecte pentru montarea in vehicule. Dimensiunile reduse le recomanda pentru autocarele care opresc iluminarea de interior pe timpul calatoriilor nocturne sau pentru utilajele speciale care lucreaza in conditii de intuneric.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite