Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Telekom Romania introduce in oferta smartphone-ul HTC One M9

08 Aprilie 2015



Telekom Romania Mobile Communications introduce în oferta sa smartphone-ul HTC One M9, recent lansat la Mobile World Congress din Barcelona. Telefonul este dotat cu software inteligent de localizare, cameră foto cu orientare frontală cu UltraPixel şi sistem HTC BoomSound cu Dolby Audio, pentru un efect de sunet surround. Modelul HTC One M9 este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro.

Dotat cu un ecran de 5 inchi, full HD 1080p, telefonul are multiple opţiuni de personalizare. Cu aplicaţia HTC Themes încorporată, utilizatorii pot schimba felul în care arată telefonul, folosind fotografia preferată sau o imagine online. Noul HTC One M9 este prevăzut cu un spaţiu de stocare total de 32GB, memorie RAM de 3GB şi procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core.

Modelul HTC One M9 este dotat cu sistem de operare Android 5.0 (Lollipop) şi cu sistem HTC Connect pentru redarea conţinutului video în flux wireless de la telefon la sisteme de divertisment, difuzoare portabile, televizoare sau alte dispozitive compatibile din întreaga locuință.

Noul HTC One M9 vine exclusiv cu aplicaţia preîncărcată Peel Smart Remote. Conectându-se instant la emisiunile preferate, aplicaţia învaţă chiar şi obiceiurile de vizionare ale utilizatorului, transformând telefonul în ghid TV şi telecomandă personalizate.

Noul model este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro, la preţul de 1.049 lei (TVA inclus) cu abonamentul Nelimitat XXL (24 luni). Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 3.049 lei.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite