Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Dragos Marinescu, noul Country Manager Allied Telesyn

26 Mai 2006



Multa lume s-a intrebat cine ii va lua locul lui Dorin Ostaficiuc, dupa plecarea acestuia de la reprezentanta Allied Telesyn in Romania. Raspunsul l-a adus un comunicat oficial al companiei din 15 mai, care anunta numirea lui Dragos Marinescu (foto), fost WAN Product Manager la Genesys. Cu o experienta de peste 11 ani pe piata telecom & enterprise, Dragos Marinescu este persoana potrivita pentru a intensifica prezenta Allied Telesyn in zona de piata specifica operatorilor telecom.
Dragos-Marinescu
Acesta a detinut detinut pozitii cheie la Datek Telecom, Romus Industries si Genesys Systems Romania, ultima companie fiind dealfel un distribuitor Allied Telesyn predominant in regiune.Din acest punct de vedere responsabilitatea de a coordona si mentine relatia de parteneriat cu distribuitorii din regiune va fi o sarcina ceva mai facila. „Dragos are un istoric impresionant pe segmentul enterprise si va fi intr-o pozitie ideala pentru a completa si continua succesul obtinut in anii anteriori in zona enterprise. De asemenea, din pozitia pe care o va avea va impulsiona promovarea ofertei de noi solutii pentru operatorii telecom” subliniaza Miodrag Sundic, Senior Vice Presedinte Vanzari CEE & Managing Director la Allied Telesyn.
„Venirea mea la Allied Telesyn coincide cu un moment de maxima efervescenta pentru companie. Este timpul schimbarilor pentru regiunea in care ne aflam daca ne referim la nevoile de comunicatii cerute atat de consumatori cat si de zona business. Piata serviciilor de telecomunicatii se transforma treptat, imbinand serviciile video, voce si date, iar operatorii telecom incearca sa ofere tot mai mult servicii integrate de mare viteza- Allied Telesyn pune la dispozitia acestora un bogat portofoliu de solutii si produse si o echipa puternica de specialisti in cadrul reprezentantei din Bucuresti pentru a-si atinge obiectivele” comenteaza Dragos Marinescu. Numirea lui Dragos Marinescu a fost simultana cu lansarea unei noi generatii de switch-uri Layer 2 cu management din seria AT-8000s.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite