Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC lanseaza noi smartphone-uri

10 Aprilie 2015



HTC anunță lansarea noului HTC Desire 526G Dual SIM, cu performanțe ridicate care permit utilizarea simultană, fără probleme a mai multor aplicaţii, navigarea fluidă între aplicații şi crearea rapidă de videoclipuri.
Cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, telefonul HTC Desire 526G Dual SIM răspunde cu uşurinţă tuturor cerințelor în materie de media. Funcţia binecunoscută HTC BlinkFeed oferă clienților posibilitatea de a se alătura milioanelor de utilizatori HTC care şi-au personalizat fluxurile pentru a primi ştiri şi actualizări din rețelele de socializare relevante şi de ultimă oră direct pe ecranele lor de pornire.
Noul HTC Desire 526G Dual SIM este disponibil pe plan local de la începutul lunii aprilie. Variantele de culoare oficiale ale HTC Desire 526G Dual SIM sunt Terra White & Glacier Blue şi Stealth Black.

De asemenea, HTC a anunţat lansarea noului HTC One M8s. HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran uluitor Full HD de 5 inchi realizat din Corning Gorilla Glass, care îi conferă soliditate și rezistență la şocuri.
HTC One M8s dispune de o cameră foto frontală de 5MP, creată pentru selfie-uri şi o cameră foto principală de 13MP care le permite celor pasionaţi de fotografie să facă poze cu detalii foarte clare.
HTC One M8s este dotat cu cea mai recentă versiune de Android Lollipop 5.0 şi cu interfața Sense 6.0 a HTC. HTC One M8s oferă o capacitate mare de stocare internă pentru toate fişierele şi melodiile importante, datorită memoriei interne generoase de 16GB. Aceasta poate fi suplimentată de un slot micro SD care permite utilizatorilor să adauge un card microSD de până la 128GB, transformând smartphone-ul într-un dispozitiv perfect pentru deţinătorii de colecţii vaste de fotografii, muzică sau videoclipuri.
HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri în România, începând cu al doilea trimestru al anului, în varianta de culoare Gunmetal Gray.


HTC a anuntat si lansarea noului HTC Desire 626G Dual SIM, succesorul telefonului HTC Desire 620G Dual SIM. Telefonul rulează Android 4.4, îmbunătățit și mai mult datorită interfeței HTC Sense. Cu un procesor Octa-Core de 1,7Ghz, noul HTC Desire 626G Dual SIM garantează o experiență fină și fiabilă, permițând clienților să facă streaming de filme, să ruleze cele mai noi aplicații, să se distreze cu jocurile favorite sau să-și vizualizeze cele mai recente fotografii.
Noul HTC Desire 626G Dual SIM poate, de asemenea, înregistra videoclipuri 1080p, folosind oricare dintre camerele foto, iar acestea pot fi ulterior transformate în mini-filme și partajate cu prietenii și familia, prin funcția HTC Video Highlights.
Noul HTC Desire 626G Dual SIM va fi disponibil în România în al doilea trimestru al anului, în culorile White Birch și Blue Lagoon.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite