Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis imbunatateste performantele camerelor HDTV PTZ de clasa medie

10 Aprilie 2015



Axis Communications anunta lansarea seriei AXIS P56. Cele doua modele, AXIS P5635-E si AXIS P5624-E PTZ, pot fi folosite atat pentru supravegherea de exterior, cat şi de interior.

„Introducerea seriei AXIS P56 aduce cu sine un nou punct de referinţa in materie de raport calitate/preţ pentru camerele dome PTZ de clasa medie. Noile modele reprezinta alegerea optima pentru majoritatea scenariilor de instalare in care sunt necesare camere PTZ”, a declarat Erik Frännlid, Director Product Management Axis.

AXIS P5635-E este adresata atat supravegherii de interior, cat şi de exterior, reprezentand o soluţie potrivita pentru monitorizarea eficienta a oraşelor. Camera foloseşte un senzor 1080p cu zoom optic 30x, cu care poate inregistra chiar şi cele mai fine detalii de la distanta. Datorita capabilitaţii continue de Pan 360° (nu exista niciun fel de obstacol mecanic), se poate realiza o repoziţionare rapida a camerei, pentru o urmarire continua a unui obiect sau a unei persoane.

AXIS P5635-E permite supravegherea atat pe timp de zi, cat şi pe timp de noapte. Camera integreaza tehnologia unica Wide Dynamic Range – Forensic Capture (120 dB) care permite realizarea unei inregistrari optime, chiar şi in zonele foarte luminoase sau intunecate. O alta functie de mentionat este stabilizarea imaginii, realizata prin Axis Electronic Image Stabilization.

Printre functionalitatile inteligente incorporate in AXIS P5635-E se numara detecţia audio si funcţia Advanced Gatekeeper. Aceasta din urma permite camerei sa detecteze automat un obiect intr-o zona specificata şi sa mareasca cu ajutorul functiei zoom acea zona, pentru captarea atentiei operatorului. Camera suporta, de asemenea, detectarea de socuri mecanice, putand sa semnalizeze acţiunile de vandalism prin transmiterea unei alarme.

AXIS P5624-E este o camera ideala pentru supravegherea in mediul retail, atat in exterior, cat şi in interior. Dispune de un senzor 720p cu zoom optic 18x si integreaza urmatoarele caracteristici şi funcţii: 360° pan continuu, funcţionalitate zi/noapte cu rezultate foarte bune - chiar şi in condiţii de slaba iluminare -, Wide Dynamic Range – Forensic Capture, 120dB, Advanced Gatekeeper, shock detection, PoE+ şi slot pentru card SD.
Din punct de vedere al instalarii, seria AXIS P56 este compatibila cu portofoliul de accesorii AXIS T91B pentru montarea pe perete, pe parapet sau pe tavan.

Seria AXIS P56 va fi disponibila incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului curent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite