Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Canon primește patru premii la TIPA Awards 2015

17 Aprilie 2015



Canon anunță primirea a patru distincții din partea Technical Image Press Association (TIPA) – una dintre cele mai importante asociații de imagistică fotografică și de presă din lume. În fiecare an, premiile TIPA răsplătesc cele mai deosebite produse de imagistică lansate în ultimele 12 luni. În 2015, Canon fost din nou răsplătită pentru inovațiile tehnice din portofoliul său divers de produse, prin următoarele premii:
Cel mai bun DSLR pentru experti: Canon EOS 7D Mark II
Cel mai bun obiectiv zoom DSLR expert: Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
Cel mai bun obiectiv DSLR profesionist: Canon EF 11-24mm f/4L USM
Cea mai bună cameră foto compactă simplă: Canon IXUS 160, IXUS 165 și IXUS 170

Juriul TIPA este compus din editori ai celor mai importante 27 de reviste de fotografie și imagistică la nivel mondial: membrii acestuia provin din 16 țări, de pe cinci continente. Juriul se întrunește anual pentru a discuta cele mai recente produse de imagistică, luând în considerare o întreagă suită de factori, de la inovație la design și la calitatea per ansamblu a produselor, pentru a putea selecta și premia cele mai bune produse și tehnologii.

Steven Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging, Canon Europe, a declarat: „Suntem onorați să primim din nou o serie de distincții din partea TIPA. În fiecare an ne străduim să depășim barierele, creând produse inovatoare pentru comunitatea fotografilor, iar premiile juriului TIPA ne scot în evidență cele mai recente realizări. Ne dorim să inspirăm și să invităm pe toată lumea să arunce o privire în jur și să se joace cu fotografia, indiferent de nivelul de pregătire în domeniu. Aceste premii, acordate pentru multiple categorii din portofoliul nostru, de la modelele pentru entuziaști și amatori la cele de nivel profesionist, reflectă angajamentul nostru permanent pentru inovație și calitate remarcabilă.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite