Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

TP-LINK lanseaza prima linie de suport tehnic prin telefon dedicată clientilor din regiune

17 Aprilie 2015TP-LINK extinde în România serviciile de suport tehnic, prin lansarea unei linii telefonice dedicate şi a secţiunii de Live Chat. Noua linie de suport, accesibilă din România, în zilele lucrătoare, în intervalul 10:00-19:30, oferă consultanță în limba română pentru posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenţă pentru instalarea routerelor, informaţii tehnice despre toată gama de produse şi suport pentru configurarea reţelelor casnice sau de la birou. Serviciul este disponibil şi în limba engleză pentru utilizatorii din Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru şi Macedonia.

„Am luat decizia de a înfiinţa o linie de suport tehnic prin telefon, pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor clienţilor noştri din Europa de Sud-Est. Accesul la informaţii despre produsele TP-LINK sau la sfaturi tehnice este acum mult mai facil şi rapid, atât apelurile telefonice, cât şi solicitările venite prin fereastra de chat, fiind preluate de specialişti cu experienţă în domeniul reţelisticii”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.
Odată cu înfiinţarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK România introduce şi un nou canal de comunicare digitală sub forma live chat-ului, accesibil din pagina de Internet www.tp-link.ro. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii de produse TP-LINK pot intra în legătură directă cu un specialist în reţelistică, direct de pe calculator, tabletă sau smartphone. Folosind noile canale de comunicare directă, utilizatorii pot primi în timp real consultanță tehnică și răspunsuri la întrebările legate de produsele TP-LINK. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi în continuare formularul de suport dedicat (http://www.tp-link.ro/support/contact ) sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite