Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson primeste trei premii TIPA

17 Aprilie 2015



Produsele Epson dedicate industriei fotografice și imagisticii au primit trei dintre cele mai importante distincții acordate în cadrul premiilor Asociației Publicațiilor Tehnice de Fotografie (TIPA) pentru anul 2015, pe baza voturilor editorilor și jurnaliștilor celor mai importante publicații foto din lume.

Imprimanta Epson SureColor P600 a fost desemnată „Cea mai bună imprimantă foto”, modelul Epson EH-LS10000 este „Cel mai bun proiector foto”, iar Epson Perfection V850 Pro a fost ales „Cel mai bun scanner foto”.

La acordarea premiilor, TIPA a luat în calcul inovația, tehnologia, design-ul, ușurința în folosire și raportul calitate-preț al produselor lansate în ultimele 12 luni. TIPA este una dintre cele mai mari și mai influente asociații ale industriei de fotografie și imagistică din lume, cu membri în nouă țări din Europa, plus Australia, Canada, China, India, Africa de Sud, Brazilia și SUA.

Cele trei premii TIPA câștigate anul acesta ridică la 37 numărul distincțiilor obținute de Epson din anul 1997 și până în prezent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite